imageimageimageimageimage

Despre companie

«Chentavr-Exim» SRL este unul dintre cei mai mari exportatori de lînă și piei de oaie și de miel în Respublica Moldova.
Compania a fost înființată în anul 1993. Pe terul propriu a fost înființală o întreprindire pe colectare și clasificare de lînă și piei.

O vastă experiență în domeniul acesta permite companiei să se afle atît pe piețele europene cît și pe piața țărilor CSI de mai mulți ani. În activitatea sa «Chentavr-Exim» SRL  aderă la standartele internaționale, cum ar fi conservarea, sortarea și prelucrarea de lînă de oaie.

Instalațiile de stocare, suprafața al cărora este de 2500 de mii de metri patrați, sunt plasate pe 1 hectar de teren și sunt echipate conform standartelor europene.

Colectivul «Chentavr-Exim» SRL este format din lucrători de experiența, pentru care calitatea înaltă a produsului este cheia profesionalismului.

Compania noastră este deschisă permanent pentru proiecte de investiții în domeniul prelucrării a lînei și a pieilor de oie precum și pentru încheierea și stabilirea contactelor pe termen lung.

În prezent, compania noastră a trecut certificarea Asociației Europene TRACES (Bruxelles) la Nr. MD-55.

Copyright 2011 Despre companie. All Rights Reserved.                                                                                                                                                                                                 Home     Top
Joomla themes by Hostgator coupon