imageimageimageimageimage

Despre companie

«Chentavr-Exim» SRL este unul dintre cei mai mari exportatori de lînă şi piei de oaie şi de miel în Republica Moldova.
Compania a fost înfiinţată în anul 1993. Pe terul propriu a fost înfiinţală o întreprindire pe colectare şi clasificare de lînă şi piei.

O vastă experienţă în domeniul acesta permite companiei să se afle atît pe pieţele europene cît şi pe piaţa ţărilor CSI de mai mulţi ani. În activitatea sa «Chentavr-Exim» SRL  aderă la standartele internaţionale, cum ar fi conservarea, sortarea şi prelucrarea de lînă de oaie.

Instalaţiile de stocare, suprafaţa al cărora este de 2500 de mii de metri patraţi, sunt plasate pe 1 hectar de teren şi sunt echipate conform standartelor europene.

Colectivul «Chentavr-Exim» SRL este format din lucrători de experienţa, pentru care calitatea înaltă a produsului este cheia profesionalismului.

Cand piesa şi sortarea materiilor prime pentru activitatea noastră muncii copiilor nu este utilizat.

Compania noastră este deschisă permanent pentru proiecte de investiţii în domeniul prelucrării a lînei şi a pieilor de oaie precum şi pentru încheierea şi stabilirea contactelor pe termen lung.

În prezent, compania noastră a trecut certificarea Asociaţiei Europene TRACES (Bruxelles) la Nr. MD-55.

Copyright 2011 Despre companie. All Rights Reserved.                                                                                                                                                                                                 Home     Top
Joomla themes by Hostgator coupon